[vc_row][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1447250546162{padding-right: 20px !important;}”][vc_column_text]

ISODRÄN-skivan – Funktionellt fuktskydd

Minska risken för fuktskada med ISODRÄN-skivan för alla grunder

ISODRÄN-skivan är produkten för dig som söker ett energisnålt fuktskydd. Med säkra funktioner inom isolering för källarväggar, platta på mark, golv på mark, krypgrunder, takterrasser eller idrottsytor skapar ISODRÄN-skivan de bästa förutsättningarna när det kommer till att förbygga fuktskador.

ISODRÄN-skivan består av limmade cellplastkulor som är omslutna av ett bitumenlim, vilket medför att ISODRÄN-skivan har en isolerande, dränerande och uttorkande effekt!

ISODRÄN-skivan finns i 6 olika kvalitéer och i 2 olika tjocklekar (65mm och 100mm).

Vi skräddarsyr lösningar för din byggnad, en välbehövlig investering som skapar torra hus och förlänger livslängden för alla typer av grunder.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1447250318909{padding-left: 20px !important;}”][vc_single_image image=”160″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_single_image image=”214″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://www.isodran.se/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]ISODRÄN®-skivan som värmeisolering och fuktskydd är en torr, snabb och energismart lösning:
Passar för källarytterväggar, betongplattor på mark, grundmurar, krypgrunder, terrasser och idrottsytor.

Säker dränering
ISODRÄN®-skivan ger mindre schaktning, borttransport och tippning av massor samt mindre inköp och hemtransport av nytt material.

Effektiv kapillärbrytning
ISODRÄN®-skivans limmade kulor ger stor porvolym vilket hindrar vatten från att sugas kapillärt.

Snabb uttorkning
Betongen i husgrunden kan alltid torka ut både uppåt och nedåt. Det innebär kortare torktid och tidigare målning/ytskikt.

Bra värmeisolering
Oavsett tjocklek på ISODRÄN®-skiktet fungerar det som både värmeisolering och avfuktare för betongen. ISODRÄN®-skivan binder inte vatten genom att varje kula skyddas av ett bitumen/latex-skikt. ISODRÄN®-skivan transporterar däremot vatten mycket effektivt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Ledande varumärke inom fuktskydd

ISODRÄN AB är Skandinaviens ledande märke för denna typ av isolering/fuktskydd.

Gör valet lätt om du söker kvalité och en oslagbar support till just ditt projekt!
Välj ISODRÄN-skivan som din lösning.

  • Det kompletta fuktskyddet för grundmurar och golv på mark
  • Effektiv dränering och värmeisolering av terrassbjälklag
  • Effektiv dränering och tjälisolering av idrottsytor
  • Effektiv dränering och tjälisolering av stödmurar, terrängtrappor, mark- och VA-anläggningar mm
  • ISODRÄN®-skivan ger alltid en bra totallösning med god ekonomi.

Läs mer om Isodränskivan på: www.isodran.se[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”100px”][/vc_column][/vc_row]